Ο Εθνικός καταγγέλλει τον Ιωνικό για «φουσκωτούς» και τραμπουκισμούς!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εθνικός με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι στο ντέρμπι με τον Ιωνικό οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν «φουσκωτούς» για να εκφοβίσουν φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να ασκήσουν βία μέχρι και στο όργανο που της Ελληνικής Αστυνομίας που συνόδευε την αποστολή της ομάδας:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της για την απαράδεκτη «φιλοξενία» που επιφύλασσε ο Ιωνικός πριν και κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Η μέθοδος γνωστή: Aπόπειρες εκφοβισμού μέσω «φουσκωτών» και εν γένει προκλητική συμπεριφορά επίσημων παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας που αλώνιζαν χωρίς τον παραμικρό έλεγχο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων προκαλώντας την αντίδραση των φίλων του Εθνικού.

Οι τελευταίοι γνωρίζοντας πως αυτό θα οδηγούσε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις δεν αντέδρασαν σε καμία περίπτωση, συμπεριφορά που για μια ακόμα φορά τους τιμάει, παρόλο που το επίπεδο πρόκλησης άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Χαρακτηριστικό των τραμπουκισμών που βίωσε η αποστολή του Εθνικού είναι η άσκηση βίας κατά του εντεταλμένου οργάνου της Ελληνικής Αστυνομίας (Αντιμετώπιση Αθλητικής Βίας) που την συνόδευε επισήμως και ο οποίος χτυπήθηκε από την «επιτροπή υποδοχής» των γηπεδούχων.

Γεγονός καταδικαστέο που οφείλεται στους κακούς και ελλιπείς χειρισμούς του επικεφαλής μέτρων τάξης της αναμέτρησης, που οδήγησε την αποστολή του Εθνικού να παγιδευτεί και να ασκηθεί βία τόσο στο προαναφερόμενο όργανο της τάξης όσο και στον επίσημο συνοδό της αποστολής του Εθνικού.

Τέτοιος είδους συμπεριφορές οδηγούν την κοινωνία και το ελληνικό ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω. Δεν προστατεύονται έτσι οι ομάδες κύριοι…πεταμένα λεφτά. Μην χαλάτε τα χρήματα σας σε τέτοιου είδους επενδύσεις.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. δεν θα μπει στην διαδικασία ανταπόδοσης παρόμοιας συμπεριφοράς, δεν ταιριάζει άλλωστε στο επίπεδο του. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να δεχτούμε και να σκύψουμε το κεφάλι σε τέτοιου είδους τακτικές και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την προστασία του Εθνικού, των παικτών, των φιλάθλων και των διοικητικών παραγόντων του. Επιφυλασσόμεθα σε κάθε περίπτωση να προβούμε σε κάθε νόμιμη και αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here