Ο Ζαχαριάδης προσέφερε την αμοιβή του από το ΟΦΗ-Ατρόμητος σε Κοινωνικό Παντοπωλείο

Print Friendly, PDF & Email

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης του διαιτητή ποδοσφαίρου Super league 1 και δημοτικού υπαλλήλου, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ο οποίος πρόσφερε τον μισθό του για αγορά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου.

«Όλοι οι λαοί του κόσμου δοκιμάζονται και ίσως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπό μας», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Ζαχαριάδης.

Ο “Τέλης”, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά γνωστοί και φίλοι, προσέφερε την αμοιβή που έλαβε ως διαιτητής στον αγώνα ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, που διεξήχθη στις 17-02-2020, λίγο πριν την παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού.

«Πέρα από κάτοικος, δημότης και υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου, είμαι και διαιτητής και κάθε χρόνο τέτοια εποχή προσφέρω την αμοιβή μου από έναν αγώνα σε κάποιο ίδρυμα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φέτος, προτίθεμαι να βοηθήσω το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας, το οποίο προσφέρει τρόφιμα σε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πραγματικά έχουν ανάγκη. Γνωρίζω πως οι ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου είναι μεγάλες και η βοήθεια προς τις οικογένειες αυτές απαραίτητη», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης σε σχετική επιστολή του προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για αυτήν την πράξη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς προς τον δημοτικό μας υπάλληλο. Η δωρεά του μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα φτάσει μέσω των κοινωνικών μας υπηρεσιών στους πραγματικούς αποδέκτες της, που δεν είναι άλλοι από τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και που ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειάζονται ακόμη περισσότερο τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr