Ο ηθοποιός που έκοψε το χέρι του για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ

Print Friendly, PDF & Email

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να πετύχει αυτό που θέλει; Μακριά, πολύ μακριά.

Όπως για παράδειγμα ο Todd LaTourrette που δεν δίστασε να ακρωτηριάσει το χέρι του και να πει ψέματα πως είναι βετεράνος πολέμου για να μπει στο μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και να μπορεί να παίρνει ρόλους λόγω της ιδιαιτερότητάς του!

Ο 48χρονος ηθοποιός που υποφέρει από διπολική διαταραχή, έχει παίξει μεταξύ άλλων στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Better Call Saul», αλλά και στην ταινία «Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KOB-TV της Αλμπουκέρκης αποκάλυψε την αλήθεια του, λέγοντας πως πριν από 17 χρόνια έκοψε το δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια ενός «ψυχωτικού επεισοδίου». Συνέβη, όπως είπε, σε μια περίοδο που είχε σταματήσει να ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή του.

«Ακρωτηρίασα το χέρι μου με ένα δισκοπρίονο. Ήταν ένα ψυχωτικό επεισόδιο», δήλωσε ο ηθοποιός. «Η κινηματογραφική βιομηχανία το είδε από διαφορετική οπτική, ότι ήμουν διαφορετικός και αυτό τους άρεσε. Πίστεψαν ότι είμαι αυτό ακριβώς που τους είπα. Ήμουν ένας βετεράνος πολέμου. Με προσέλαβαν επειδή είπα ψέματα».

Αναγνωρίζει πως αυτή η αποκάλυψη μπορεί να καταστρέψει την καριέρα του, ωστόσο όπως είπε ήθελε να πει στον κόσμο την αλήθεια.

«Ήμουν ξεδιάντροπος. Σκοτώνω την καριέρα μου με αυτό που κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Βγάζω τον εαυτό μου από την κινηματογραφική βιομηχανία στο Νέο Μεξικό. Και το κάνω ευχαρίστως, για να πω αυτό που έχω να πω».

Ο LaTourrette είπε επίσης ότι ευελπιστεί πως με την παραδοχή του θα βοηθήσει άλλους ανθρώπους που παλεύουν με ψυχικές ασθένειες να ζητήσουν βοήθεια όταν τη χρειαστούν.

«Η δύναμη είναι στα χέρια σας, να παίρνετε τα φάρμακά σας το πρωί ή το βράδυ», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή