Ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ ζητά αποκλεισμό της Κραϊόβα από την Ευρώπη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ντάνιελ Μεντελένι, ιδιοκτήτης της Χόνβεντ, απαιτεί τον αποκλεισμό της Κραϊόβα από το Europa League εξαιτίας των όσων συνέβησαν στον μεταξύ τους αγώνα στη Ρουμανία.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα στη Ρουμανία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και είναι πιθανό το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Τη Δευτέρα θα γίνει γνωστό αυτό.

Ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ, Ντάνιελ Μεντελένι, μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την έναρξη της εκτός αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και την Ντιοσγκιόρι για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, τόνισε πως αυτό που περιμένει από την UEFΑ είναι να αποβάλει την ρουμάνικη ομάδα μετά τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Η Κραϊόβα δεν θα έπρεπε να παίζει στην Ευρώπη σήμερα. Η Χόνβεντ θα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3 μετά τα όσα έγιναν. Αυτό περιμένουμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης των Ούγγρων. Αναμένω σοβαρή τιμωρία της Κραϊόβα. Η UEFA πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση. Είτε να υποστηρίξει το μίσος και τη βία, είτε το δίκαιο παιχνίδι. Η Κραϊόβα δεν πρέπει να παίζει στην Ευρώπη!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή