Ο ιδρυτής των ακαδημιών της Ατλέτικο παραδέχθηκε ότι ασελγούσε σε ανήλικο

Print Friendly, PDF & Email

Σοκαριστική ομολογία του ιδρυτή των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 88χρονος σήμερα, Μανουέλ Μπρίνιας, παραδέχθηκε στην ισπανική εφημερίδα, “El Pais”, ότι ασελγούσε σε ανήλικο από το 1973 έως το 1975.

“Ήταν κάτι παράξενο αυτό που συνέβη. Ειλικρινά, ποτέ δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Ήταν ένα ατύχημα, είχε πεθάνει η γυναίκα την οποία θα παντρευόμουν. Έγινε μια-δυο φορές, το έκοψα μετά”, υποστήριξε ο Μπρίνιας.

Περισσότερο ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του θύματος, ονόματι Μιγκέλ, στην ίδια εφημερίδα: “Χτυπούσε στο σκοτάδι. Χάιδευε τις ευαίσθητες περιοχές, αυνανιζόταν, του άρεσε η πεολειχία. Ποτέ δεν προσπάθησε να φιλήσει, έβρισκε ηδονή στο σώμα μου. Αν και είχα πολλούς συμπαίκτες, πάντα προτιμούσε εμένα. Την πρώτη φορά είχα παραλύσει, δεν αντιλήφθηκα τι συνέβαινε. Μετά έψαχνα να κοιμάμαι όσο πιο μακριά από αυτόν”.

Τα θύματα του Μπρίνιας, πιθανολογείται ότι ήταν σε ηλικία μικρότερη των τριών ετών. Ο Ισπανός ανακάλυψε μεταξύ άλλων τον Φερνάντο Τόρες, τον Άλβαρο Μοράτα και τον Ραούλ Γκονθάλεθ, προτού πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή