Ο Παντελίδης είδε έλλειψη πάθους στην Τούμπα και δημοσιογράφος τον αποκάλεσε “χθεσινό” (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ με 5-1 στην Τούμπα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως είδε μία ομάδα χωρίς ενέργεια, πάθος και μυαλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου: “Εμείς για μεγάλο διάστημα δεν είχαμε μυαλό. Δε δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας. Χάναμε με 3-0 και δεν είχε νευριάσει παίκτης μας. Ασφαλώς το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό και κάποια παιδιά που έχουν αυτή τη νοοτροπία δεν θα πρέπει να τα δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Η νοοτροπία είναι περισσότερο και λιγότερο οι δυνάμεις.

Δεν έχουμε καλή νοοτροπία. Είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο κάποια παιδιά, απλά για να βρίσκονται. Εγώ δε δέχομαι από την ομάδα μου να έχει αυτή τη νοοτροπία στο γήπεδο. Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μην “ματώσεις”. Το “τώρα” πρέπει να αλλάξουμε.

Μπήκαμε στο ημίχρονο με το 3-0 και δεν ήταν εύκολο, όμως δεν μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας και είμαι εγώ ο υπεύθυνος που πρέπει να την αλλάξω».

Δημοσιογράφος: “Είστε χθεσινός στον Ατρόμητο”

Η δήλωση ωστόσο για “έλλειψη πάθους και ενέργειας” έδωσε τροφή για σχόλια στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Μάλιστα ένας εξ αυτών χαρακτήρισε “χθεσινό” τον Παντελίδη στον Ατρόμητο και για λίγο προκλήθηκε ένταση με τον τεχνικό των Περιστεριωτών να απαντάει:

«Εγώ καυτηριάζω τη νοοτροπία της ομάδας μου. Αν νομίζετε ότι είναι κάπως αλλιώς, ελάτε να κάνετε εσείς τον προπονητή που έχετε και δίπλωμα

Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά. Να κάνεις πενήντα λάθη. Δεν έχεις δικαίωμα να μην ματώσεις. Μια ομάδα που χάνει 4-0 και δεν έχει πάρει ένας παίκτης μια κάρτα, δεν έχει πάει σε ένα μαρκάρισμα… είναι θετικό αυτό; Δεν είναι νοοτροπία μαχητή αυτή. Δεν είναι τώρα. Δεν έγινε σήμερα. Έρχεται κι από άλλα ματς».

Δείτε τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη και την ένταση που υπήρξε μετά το 13:10 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή