Ο Πούτιν κάλεσε τον Μπλάτερ να βοηθήσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Print Friendly, PDF & Email

Επιστρέφει από το …παράθυρο στο προσκήνιο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο Σεπ Μπλάτερ! Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, επιβεβαίωσε πως θα ταξιδέψει το επόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία όταν η χώρα θα διοργανώσει το Μουντιάλ 2018, καθώς σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, τόνισε πως έχει προσκληθεί από τον πρόεδρο της χώρας, Βλάντιμιρ Πούτιν, να βοηθήσει με την εμπειρία του στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της FIFA εκτίει εξαετή ποινή απαγόρευσης από κάθε δραστηριότητα του ποδοσφαίρου, την οποία του επέβαλε η επιτροπή δεοντολογίας της διεθνούς ομοσπονδίας, μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στους κόλπους της.

Ο Μπλάτερ είπε ακόμη, ότι ενημερώθηκε από τους δικηγόρους του να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό εν μέσω της διεθνούς έρευνας που πραγματοποιείται για τη διαφθορά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα μεταβεί του χρόνου στη Ρωσία για το μουντιάλ απάντησε: «Ναι, είναι οριστικό. Με προσκάλεσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και θα βοηθήσω όσο μπορώ για να είναι απόλυτα επιτυχημένη η διοργάνωση».

Ο Μπλάτερ αποκάλυψε πως ο Πούτιν προσκάλεσε και τον Μισέλ Πλατινί, αλλά ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA, που κι αυτός εκτίει ποινή απαγόρευσης από κάθε δραστηριότητα του ποδοσφαίρου, αρνήθηκε την πρόσκληση του Ρώσου προέδρου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή