Ο προπονητής της Σπάρτης κατήγγειλε ότι τον άρπαξε από τον λαιμό παράγοντας της ομάδας!

Print Friendly, PDF & Email

Σε μία πρωτοφανή καταγγελία προέβη ο τεχνικός της Σπάρης, Μαρίνος Σατσιάς, μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή για τη Football League, όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πάτρας με 3-2.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο τεχνικός της Σπάρτης δήλωσε πως υπήρξε διοικητική παρέμβαση στο προπονητικό του έργο. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο παράγοντας της ομάδας της Λακωνίας, Δημήτρης Νικόλαρος τον άρπαξε από τον λαιμό!

“Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε και με έχει χαλάσει πάρα πολύ. Ο παράγοντας της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος εξαιτίας μιας κουβέντας που είχαμε λόγω μίας αμφισβήτησης – ήθελα εγώ να κάτσει ένας παίκτης στον πάγκο και εκείνος ήθελε άλλον – έχω μάρτυρα με πήρε από το λαιμό!

Αυτά δεν γίνονται. Ήρθα εδώ για μία προοπτική. Έχω ανάγκη από αυτό το πράγμα; Έτσι νομίζει ο οποιοσδήποτε Νικόλαρος. Δεν το έχω ανάγκη αυτό. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα παιδιά. Δεν το χρειάζομαι. Αυτό το ρεζίλι μόνο εδώ μπορεί να συμβεί. Έχω και μάρτυρα τον Αναστασάκο που ήταν μέσα. Ευτυχώς δεν αντέδρασα.

Και στην Κρήτη το ίδιο πράγμα έγινε! Παρεμβολές συνέχεια, ποιον να βάλουμε, ποιον να βγάλουμε. Ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ. Έχω τα κότσια να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Για τη Σπάρτη είναι κρίμα που έχει τέτοιους ανθρώπους. Πραγματικά λυπάμαι. Αν δεν τα είπε κάποιος μέχρι τώρα, θα τα πω εγώ. Για να ξέρει, δεν φοβάμαι κανέναν.

Αυτό έγινε πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι του είπα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος. Στο πρώτο παιχνίδι μια χαρά ήταν. Μετά έγιναν παρεμβάσεις και πιέσεις συνέχεια. Αυτά δεν γίνονται. Ή φεύγει αυτός ή εγώ. Δεν υπάρχει συνέχεια. Αν ήθελα να κάνω κάτι θα πήγαινα στην Αστυνομία. Δεν θέλω. Για το καλό της Σπάρτης ένα από τα δύο θέλω. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σπάρτης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή