“Ο πρόεδρος της Αγκαθιάς με απείλησε: ‘Διέκοψέ το τώρα και θα δεις τι θα πάθεις'”

Print Friendly, PDF & Email

Δύσκολα έβαλαν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, μεταξύ των Τρικάλων και της Αγκαθιάς!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μαλούτας, πέρα από το φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Αγκαθιάς, Δ. Ματσούκα και τον Γενικό αρχηγό Μ. Ματσούκα, στα επεισόδια που έλαβαν χώρα ύστερα από την διακοπή του αγώνα, εμπλέκονται φίλαθλοι (άγνωστο ποιας ομάδας), αλλά και ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας που δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Μαλούτας στο φύλλο αγώνα:

«Στο 35′ του αγώνα, σε φυσική διακοπή, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας “ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ” Ματσούκας Δημ. πηδώντας τα κάγκελα από την κερκίδα και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους είπε να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Έπειτα κατευθύνθηκε προς εμένα και με απείλησε λέγοντάς μου τις φράσεις: “διέκοψέ το τώρα και θα δεις τι θα πάθεις, θα σε γ** αύριο μ** Μαλούτα”. Επίσης μου επιτέθηκε φραστικά και ο δηλωθείς ως εκπρόσωπος της ομάδας “ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ” Ματσούκας Μ. με τις φράσεις: “άντε γ** βλ**, μ**, θα σε γ** π**”.

Φώναξα τους βοηθούς μου και κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια. Εκεί μας επιτέθηκε εκ νέου ο κος Ματσούκας Δημ. και χτυπώντας την πόρτα των αποδυτηρίων έσπασε το τζάμι. Αφού πέρασαν 10′ ενημέρωσα τους παράγοντες των ομάδων ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Την ώρα που άνοιξα την πόρτα να βγω από τα αποδυτήρια, είδα φιλάθλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να εμπλέκονται μεταξύ τους. Έγινε γενική σύρραξη έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, περίπου πενήντα ατόμων.

Ανάμεσά τους ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας “ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” Γιώργος Κίτσας τον οποίο είδα την ώρα που χτυπούσε κεφαλιά τον δηλωθέν ως εκπρόσωπο της ομάδας “Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ” Λαγογιάννη Αθ.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία από τον παρατηρητή αγώνα. Ωστόσο τα επεισόδια και η σύρραξη ήταν τέτοιας έκτασης που δεν υπήρχε ασφάλεια για τους ποδοσφαιριστές και για εμάς. Ως εκ τούτου έκρινα ότι είναι αδύνατη η συνέχεια του αγώνα».

ΠΗΓΗ: kerkidasport

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή