”Ο ΠΣΑΠ μάλλον δεν έχει κατανοήσει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας”

Print Friendly, PDF & Email

H πανδημία του Κορωνοϊού έχει προκαλέσει αβεβαιότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου από την στιγμή που όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν διακοπεί και τα έσοδα των ομάδων έχουν μειωθεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι ποδοσφαιρικές αρχές σχεδιάζουν την επόμενη μέρα μελετώντας και καταγράφοντας της ζημιές που έχει προκαλέσει η αναστολή των πρωταθλημάτων.

Για τον λόγο αυτό στην τελευταία τηλεδιάσκεψη του working group της λίγκας αποφασίστηκε να δοθεί εντολή προς διεθνή ελεγκτικό οίκο για την τεχνοκρατική καταγραφή των οικονομικών συνεπειών που τα μέτρα κατά της πανδημίας έχουν ήδη επιφέρει και ενδέχεται να επιφέρουν στο μέλλον, στην οικονομία του πρωταθλήματος της Super League και των ΠΑΕ – μελών της.

Πρόθεση της λίγκας μετά την καταγραφή των ζημιών από τον διεθνή οίκο ήταν  να καλέσει σε συνάντηση τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανοίξει ένας κύκλος διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαιά τους.

Πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις. Νωρίτερα ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει τη δυνατότητα προσφυγής ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ μέχρι τις 30/6.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Super League η οποία κάνει λόγο για δυσφορία, απορία και έκπληξη.

Συγκεκριμένα από τη λίγκα υποστηρίζουν:

Δυσφορία, απορία και έκπληξη προκαλεί η στάση του ΠΣΑΠ, αφού μάλλον δεν έχει κατανοήσει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή