Ο Π.Σ.Α.Π ενημέρωσε για την ετήσια Γενικής Συνέλευσης των μελών του και τις εκλογές

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημέρωσε για την ημερομηνία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του και των εκλογών.

Στις 6 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι Αθήνα), θα λάβει χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου μας.

Κατά την ανωτέρω Γ.Σ. θα διεξαχθούν, μεταξύ άλλων, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για την τριετία 2019-2022.

Οσοι εκ των τακτικών μελών του Π.Σ.Α.Π. επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συνδέσμου ([email protected]), μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ανωτέρω καταλυτική ημερομηνία.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και ψήφου στην εκλογική διαδικασία, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ημέρα έναρξης της Γ.Σ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συνδέσμου και στα τηλέφωνα 210 8210693 ή 210 8239179.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here