Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κορινθίας καταδίκασε την επίθεση στον Μιχάλη Τσιχριτζή

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή τους τόσο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας όσο και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου της πόλης καταδίκασαν την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας:

«Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Κορινθίας καταδικάζει την επίθεση κατά του προέδρου της Ε.Π.Σ Κορινθίας κ. Μιχάλη ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ και εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο χτύπημα μετά από ένα μακρύ κατάλογο επιθέσεων σε παράγοντες και διαιτητές του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Ο Σ.Δ.Π Κορινθίας καλεί όλες τις ομάδες της Ε.Π.Σ καθώς επίσης και τους φορείς του Νομού μας να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να βρούμε και να αποβάλλουμε το βούρκο που λυμαίνεται το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη αυτούς που θέλουν να κυβερνούν με το φόβο και την τρομοκρατία όλους μας».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας:

«Το Δ.Σ του συνδέσμου προπονητών Νομού Κορινθίας καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση από αγνώστους στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή».

Πηγή: korinthosnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή