Ο Τσαγκαράκης έπιασε τον Παπαπέτρου στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Σε απόλυτο ντέρμπι μεταξύ δύο διαιτητών εξελίσσεται η μάχη για την κορυφή στη γενική βαθμολογία του Master REF τη φετινή σεζόν. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωτοπόρος Τάσος Παπαπέτρου απείχε 0,02 από τον δεύτερο Πέτρο Τσαγκαράκη. Πλέον οι δύο ρέφερι ισοβαθμούν απόλυτα με μέσο όρο 8,35!

Αυτό προέκυψε από τις βαθμολογίες που πήραν για τις εμφανίσεις τους στην 18η αγωνιστική της Super League 1 στις κριτικές του Master REF. Ο Παπαπέτρου βαθμολογήθηκε με 8,30 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Παναιτωλικός – Ατρόμητος, ενώ ο Τσαγκαράκης πήρε 8,40 από τον Κώστα Ακρίδα για το Λαμία – Ολυμπιακός.

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα με αμετάβλητο το μέσο όρο του ο Καραντώνης, που πήρε 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα για το ματς ΑΕΛ – Αρης.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής ο Ζαχαριάδης. Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Μακεδονίας βαθμολογήθηκε από τον Κώστα Ακρίδα με 8,30 για το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, κατάφερε λοιπόν να βελτιώσει το μέσο όρο του και παράλληλα τσίμπησε δύο θέσεις στη γενική κατάταξη ανεβαίνοντας 13ος.

Αντίθετα, ο Σιδηρόπουλος έπεσε εκτός δεκάδας με το 7,90 που απέσπασε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ.

Πτωτικά κινήθηκε και ο Κομίνης, που επίσης πήρε 7,90 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Βόλος – Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας υποχώρησε από την έβδομη θέση στην ένατη.

Αμετάβλητη η ουρά με τους Σκουλά, Κουμπαράκη και Μανούχο να καταλαμβάνουν τις τρεις τελευταίες θέσεις, κανείς βέβαια εκ των προαναφερθέντων δεν έπαιξε ως πρώτος διαιτητής την προηγούμενη αγωνιστική.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή