“Ο υπηρέτης του παλιού και σάπιου συστήματος ας φροντίσει τα του οίκου του”

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Π. Καρράς, προφανώς με την ιδιότητα του ως συντονιστή έργων και αποτελεσματικότητας της περιφέρειας Πελοποννήσου για την Λακωνία, με πρόσωπα από την παράταξη που ηττήθηκε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ο κ. Καρράς έκανε γνωστή μέσω των τοπικών ΜΜΕ την επίσκεψή του στην Αργολίδα. Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, με τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και παράλληλα με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τη διοίκηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Ενώ λοιπόν ο κύριος Καρράς είχε μια πλούσια σε συναντήσεις ημέρα, έκρινε σωστό όχι μόνο να μην επισκεφτεί αλλά ούτε καν να ενημερώσει για την περιοδεία του, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας και παράλληλα συνάδελφό του στο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου. Από το βήμα που του εδόθη από τα ΜΜΕ προέβη σε επίθεση κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη.

Σας ερωτώ κύριε Καρρά γιατί υποπέσατε σε αυτό το ατόπημα;

Γιατί κύριε Καρρά, είστε από την μεριά των συντριπτικά ηττημένων και ίσως είναι αβάσταχτος ο πόνος!

Εσείς υπηρετήσατε το παλιό και σάπιο σύστημα και συνεχίζετε να το υπηρετείτε! Γιατί λοιπόν ήρθατε να μας κάνετε μαθήματα ηθικής στα χωράφια μας σε εμάς που υπηρετούμε 40 χρόνια ανιδιοτελώς τον αθλητισμό στο Νομό μας;

Γνωρίζουμε ότι εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!
Εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν την επιτροπεία της FIFA και της UEFA στην Ελλάδα.
Μαθήματα ηθικής λοιπόν όχι σε εμάς, αλλά σε άλλους.

Φροντίστε τα του οίκου σας και αφήστε μας ήσυχους. Έχουμε τον τρόπο να επανεκκινήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει ήδη στους πρώτους μήνες της θητείας μας. Φανταστείτε σε τέσσερα χρόνια τι θα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς για εσάς πιστεύατε ότι θα ήσασταν επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης στις εκλογές της ΕΠΟ αλλά δε σας προτίμησαν οι φίλοι σας…”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή