Πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα για τους παίκτες της Σίτι με 22 μοντέλα του Instagram (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Η σκανδαλοθηρική «Sun» επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη φήμη της αποκαλύπτοντας μυστικό πάρτι των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι με 22 μοντέλα του Instagram.

Μετά το ματς με τη Βίλα, όπου η Σίτι κέρδισε με 6-1, μέλη της πρώτης ομάδας συναντήθηκαν με 22 μοντέλα σε κρυφό προορισμό. Όπως αναφέρει η «Sun» τα περισσότερα μοντέλα ήρθαν με πτήση στο Μάντσεστερ κατευθείαν από το Μιλάνο και όλες είχαν κράτηση για το πολυτελές ξενοδοχείο «Golf Resort and Spa», το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα σπίτια των περισσότερων αστέρων της Σίτι.

Μετά το παιχνίδι με τη Βίλα, οι 22 σέξι κοπέλες με καριέρα κυρίως στο Instagram επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και μετέβησαν σε μυστικό προορισμό.

Σημειώνεται ότι ο Γκουαρδιόλα είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για εκείνο το βράδυ, ωστόσο είναι αβέβαιο αν γνώριζε πως στο πάρτι θα έλειπαν οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών…

Πριν το πάρτι αρκετές από τις… υψηλές προσκεκλημένες των παικτών της Σίτι ανέβασαν φωτογραφίες από τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ. Μεταξύ αυτών είναι οι Μάρτα Τεχάδα, Αμίρα Πάουλα και Ισα Ριβέρα.

 Manchester City aces jetted in 22 models for the wild bash including stunning Marta Tejada

 Marta posted this picture while at a £150-a-night Cheshire hotel

 Amira Paula, who posted a bikini selfie on Sunday, jetted in from Milan

 Isa Rivera also kept her followers updated, sharing pictures of the girls eating and partying

 They were seen to be enjoying spa treatments and room service

 The group of models checked into the luxury Mere Golf Resort and Spa in Knutsford

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή