Παίκτες Νέστου προς την διοίκηση: ''Χορτάσαμε από λόγια, αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Print Friendly, PDF & Email

Το αγωνιστικό τμήμα του Νέστου Χρυσούπολης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την διοίκηση, με την οποία απαιτούν από αυτήν να αναλάβει τις ευθύνες της και να γίνουν τα λόγια πράξεις όπως τονίζουν.

Αναλυτικά η επιστολή των παικτών του Νέστου:

«Κύριοι» κάθε φορά που θα λέτε ένα ψέμα για εμάς,ΕΜΕΙΣ θα λέμε 10 αλήθειες για εσας. Αρχής γενόμενης από την περίοδο των χριστουγέννων όπου ξεκίνησαν οι υποσχέσεις καθώς και τα συνεχή ψέμματα. Λαμβάνατε την υπομονή και την σιωπή μας ως αδυναμία,δυστυχώς γελιέστε. Όλη μας η υπομονή έγινε για το καλό της ομάδος και μόνο. «Κύριοι» αναλάβετε τις ευθύνες σας. «Κύριοι» μας χορτάσατε λόγια. Από την πρώτη προπόνηση εμείς δηλώσαμε παρών. Από το πρώτο παιχνίδι μπαίναμε με το κεφάλι στη φωτιά. Εσείς??? Που ήσασταν??? Που είστε??? Που μας σταθήκατε??? Ίσως δεν θέλατε την πορεία πρωταθλητισμού μας που με 1 ήττα βγήκαμε 2οι.

Εμείς την γουστάραμε και πέσαμε αγωνιζόμενοι χωρίς πληρωμές,χωρίς εγκαταστάσεις,χωρίς γιατρούς. Περιμένατε στραβό αποτέλεσμα ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι για να μας πετάξετε λάσπη. Το μόνο λάθος μας σε αυτή τη πορεία είναι που κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον νέστο,σπάζοντας κάθε ρεκόρ στη Γ´εθνική ,κάνοντας σας παράγοντες. Μετά το παιχνίδι με τον απόλλων παραλιμνίου (4 αγωνιστικές πριν το τέλος όντας στον -1 από τη κορυφή)που δεχθήκαμε ένα γκολ που μπαίνει ανά δέκα χιλιάδες παιχνίδια από τον αντίπαλο τερματοφύλακα,δείξατε ατελείωτα σημάδια διάλυσης.

Εκστομίσατε κατηγορίες για το ήθος μας,τις αξίες μας,και τον επαγγελματισμό μας που γι αυτές ποτέ δεν απολογηθήκατε. Εμείς ακόμη και τότε κρατήσαμε τα αποδυτήρια μας ενωμένα. Μείναμε μια παρέα. Κάναμε αποχή από τις προπονήσεις πριν τους αγώνες μπαράζ,μη δίνοντας το δικαίωμα σε κανέναν να το γνωρίζει,πέραν από εσάς. Δεν σας εκθέσαμε ποτέ. Φτάνουμε στους αγώνες μπαράζ. Για ακόμη μια φορά μας δώσατε υποσχέσεις πως τα εισιτήρια του εντός έδρας μπαράζ θα μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές ως έναντι πληρωμών. Δυστυχώς για εμάς χάσαμε γιατί απ´ότι φάνηκε μάλλον μόνο εμείς το θέλαμε. Μέτα το παιχνίδι αντί κάποια από τα έσοδα να μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές,κάποιοι από σας πήραν πίσω χρήματα που είχαν βάλει για την πληρωμή της διαμονής του εκτός έδρας αγώνα μπαράζ.

Η παραπάνω ανακοίνωση εκφράζει το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος (παίκτες,προπονητές) ελπίζοντας στο να γίνουν οι υποσχέσεις πράξεις και όχι πάλι λογία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here