ΠΑΟΚ: «Η κατάσταση του ποδοσφαίρου μας περιλαμβάνει και το VAR στο Καραϊσκάκη;»

Print Friendly, PDF & Email

Στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμ απάντησε με εξίσου αιχμηρό ύφος ο ΠΑΟΚ.

Τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί «πρωταθλήματος των Πρεσπών» προκάλεσαν αντίδραση από του ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες.

Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του “δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Δήλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν.

Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το “αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο” λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται “η τεχνική δυσλειτουργία του VAR” στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική».