Αρχική ΕΠΟ Δικαστικά Όργανα ΠΑΟΚ: Να καταθέσουν στην πειθαρχική οι διαιτητές και ο β’ παρατηρητής

ΠΑΟΚ: Να καταθέσουν στην πειθαρχική οι διαιτητές και ο β’ παρατηρητής

Για την Παρασκευή (21/4) στις 14:00 το μεσημέρι διεκόπη η εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΑΕK.

Η απόφαση ελήφθη επειδή το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δοθεί ολιγόωρη αναβολή προκειμένου να μην απορριφθεί ως εκπρόθεσμη η πρόσθετη παρέμβαση που υπέβαλλε.

Η απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Ολυμπιακού, Αργύρη Λίβα, ο οποίος είπε ότι ο Ολυμπιακός κατηγορείται, ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε και δεν ζήτησε αναβολή, όμως γίνονται δεκτά τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει έννομο συμφέρον.

Νωρίτερα η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ ως μη έχων έννομο συμφέρον.

Από όσα άλλα ειπώθηκαν ενδιαφέρον παρουσιάζει το αίτημα που υπέβαλλε ο ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή και με το οποίο ζητεί να κληθούν και να καταθέσουν οι διαιτητές του αγώνα, ο αναπληρωτής παρατηρητής, Περικλής Λασκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΕΚ και να γίνει χρήση του οπτικοακουστικού υλικού. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει επί του αιτήματος αυτού.

Exit mobile version