Παπαδόπουλος: “Αυγενάκης, Καράογλου και ΕΠΟ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, κάνει λόγο για ακόμη μία μαχαιριά στην πλάτη του Γηραιού, σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να απορρίψει το αίτημα των “κυανόλευκων” για επαναφορά τους στη Super League 2.

Μάλιστα ο Τομ Παπαδόπουλος, καλεί το νέο υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου και την διοίκηση της ΕΠΟ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους στον αφανισμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση της απόφασης περί απόρριψης του δικαίου και ηθικού αιτήματος που υποβάλαμε στην ΕΠΟ μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει σε μένα αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας.

Έτσι εξανεμίστηκε και η ελάχιστη νότα αισιοδοξίας ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς θα είχαν την γενναιότητα να αποκαταστήσουν την χρόνια αδικία αποδίδοντας δικαιοσύνη και δίνοντας το ελάχιστο στην ομάδα μας που θα ήταν η συμμετοχή στην SL 2.

Οποιαδήποτε απόφαση η οποία δεν αποκαθιστά τη τεράστια αδικία την οποία υπέστη η ποδοσφαιρική ομάδα από το βαθύ ποδοσφαιρικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, δεν μας αποθαρρύνει, αντίθετα ενισχύει το πάθος μας αλλά και την θέλησή μας, ώστε ο ιστορικός σύλλογος μας να πάρει ρεβάνς από όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια στοχοποιούν την ομάδα μας.

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα μαχαιριάς στην πλάτη της ομάδας μας αλλά και του γεγονότος ότι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής βρίσκεται απομονωμένος και αποδυναμωμένος από τα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων.

Καλούμε το νέο υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου και την διοίκηση της ΕΠΟ να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που είναι συνώνυμες με τον αφανισμό του ιστορικού Ηρακλή και να επανεξετάσουν με ρεαλισμό, ευαισθησία και μόνο κριτήριο την ηθική όλους τους λόγους που έφεραν την ομάδα μας στην δυσχερή αυτή θέση.

Αν το πράξουν είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις τις οποίες θα πιστώσει η ιστορία ως μια πολύτιμη συνεισφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προπαντώς απέναντι σε ένα από τους ιστορικότερους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ως την τελική δικαίωση.

1000 χρόνια Ηρακλής

Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αθανάσιος Παπαδόπουλος»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή