Παπαδόπουλος: "Ο εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ ασχολήθηκε περισσότερο με το ΠΑΟΚ - Αρης"

Print Friendly, PDF & Email

Mετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τη λειτουργία του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δημοκράτης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγινε το εξής απίστευτο. Ενώ την Κυριακή έχει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ασχολήθηκε περισσότερο με το ΠΑΟΚ-Άρης, παρά με το δικό τους παιχνίδι. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Για τον διαιτητή, εστίασε στον διαιτητή και πήρε τις κατάλληλες απαντήσεις νομίζω από τον κ.Περέιρα. Ότι έχει έτσι αποφασίσει να είναι Έλληνας διαιτητής. Έχει αποφασίσει στους αγώνες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να παίζουν ξένοι διαιτητές. Από εκεί και πέρα η απόφασή του είναι αυτή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ του VAR, είπε:
«Είμαστε 100% υπέρ του VAR. Ο πρόεδρός μας ο κ.Σαββίδης από το 2017 έχει πει ότι θέλει το VAR. Μάλιστα ήταν διατεθειμένος να το πληρώσει κιόλας αν υπήρχε τρόπος για να έρθει. Ηρθε δύο χρόνια μετά, αλλά έχω την εντύπωση πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορεί να έγιναν και κάποια λάθη, στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα προχωράμε πολύ σωστά. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι υπέρ του VAR 100%».

Για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και το πότε θα ξεπεραστούν: «Είναι θέμα χρόνου και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση 100%. Έχουν γίνει φάσεις αμφισβητούμενες οι οποίες κρίθηκαν από το VAR. Απ’ ό,τι είπε κι ο πρόεδρος ο κ.Γραμμένος, σε 16 τέτοιες φάσεις, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ήταν λανθασμένες και πάρθηκαν σωστές αποφάσεις από VAR».

Καμία δημοσίευση για προβολή