Παπαϊωάννου: "Αυτό δεν είναι VAR, είναι Γομάρ - Δικαιώνεται ο Κούγιας που φωνάζει"

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το 1-1 της τοπικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο «έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού» εξαιτίας της όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά. Ο κ. Παπαϊωάννου έκανε λόγο για δικαίωση του Κούγια και υποστήριξε πως «κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ».

Αναλυτικά όσα είπε:
«Πήρα την απόφαση να μιλήσω δημόσια γιατί αυτό που είδαμε σήμερα και έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς, δεν συνιστά τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού, από τη διαιτησία. Το λέω με κάθε ευθύνη αυτό.

Είμαι ένας επιχειρηματίας που έχω βάλει χρήματα στην ομάδα που αγαπάω. Είμαστε μία υγιής ομάδα. Δεν εξαρτόμαστε από μεγάλα σωματεία. Το έχουμε αποδείξει στην πορεία μας. Δυστυχώς δεν θέλουν στο ποδόσφαιρο τα υγιή και καθαρά σωματεία. Καλώ τον Υπουργό να πάρει αποφάσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα, γιατί όσοι είμαστε υγιείς σε αυτό το χώρο, θα το σκεφτούμε πολύ να συνεχίσουμε να βάζουμε χρήματα. Αυτά που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν ρίξει το ποδόσφαιρο πολύ χαμηλά. Αυτό το VAR θα γράψει ιστορία. Αυτό δεν είναι VAR, είναι Γομάρ! Ζητάω συγγνώμη για αυτή την έκφραση.

Ξεφτίλισαν το άθλημα. Καλώ τους υγιείς παράγοντες του ποδοσφαίρου να πάρουν αποφάσεις. Θα πω εδώ πως ο Κούγιας φωνάζει τόσο καιρό, αλλά θα πω ότι δικαιώνεται. Κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ, για τους λόγους που θέλουν. Δεν θέλουν δίκαιες και τίμιες ομάδες. Δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι Λαμία και μόνο Λαμία. Πρέπει σύντομα και άμεσα να ληφθούν αποφάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here