Παπαϊωάννου: ''Δεν ισχύει η φήμη για το πριμ, με τον Κούγια δεν είμαστε εχθροί''

Print Friendly, PDF & Email
Ο πρόεδρος της Λαμίας μίλησε στο ”Metropolis 95.5” για την νίκη της Λαμίας επί της Λάρισας, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ισχυεί η φήμη ότι έταξε πριμ 40.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας: «Οχι δεν ισχύει, φέτος έχουμε πενιχρά συμβόλαια και με το ζόρι προσπαθούμε να τα καλύψουμε».

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον Κούγια μετά τις τελευταίες δηλώσεις του: «Με τον Αλέξη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί σε προσωπικό επίπεδο. Ομως μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε αντίπαλοι».

Για την νίκη της Λαμίας μέσα στην Λάρισα: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, αλλά εμείς και ισοπαλία να παίρναμε ευχαριστημένοι θα είμασταν. Απο εκεί και πέρα πιστεύω οτι η Λαμία ως ομάδα είναι πολυ υποτιμημένη και αυτό φάνηκε απο της δηλώσεις του Κούγια».

Για το αν μίλησε με τον Κούγια μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Όχι δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί όλοι μετά από κάθε ήττα είναι στεναχωρημένοι».

Για το αν περίμενε οτι η Λαμία θα κερδίσει με 0-3: «Όταν η Λάρισα βρέθηκε πίσω στο σκόρ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ανοίχτηκε και έφαγε 2 γκολ στην κόντρα».

Για το πώς βλέπει την οικονομική κατάσταση στην Λαμία: «Δυστυχώς η Λαμία έχει το μικρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, πέρσι κυνηγούσαμε μια καλή θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάρουμε καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε».