«Παράνομο στοίχημα και συναντήσεις με παράγοντες της Super League ο Μακρής»

Print Friendly, PDF & Email

Νέα στοιχεία, για τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή φτάνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πηγές, ο Μακρής φέρεται να ήταν αναμεμειγμένος με το παράνομο στοίχημα, καθώς σε στέκια του τζόγου αλλά και στα πενταψήφια ποσά που αλλάζουν χέρια μέσα από πολυδαίδαλες σκοτεινές διαδρομές αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τα κίνητρα της δολοφονίας του 46χρόνου, την περασμένη Τετάρτη, με 6 σφαίρες.

Με βάση πληροφορίες και με δημοσίευμα της Real news, οι οποίες έρχονται από πολλές πλευρές και από ανθρώπους που γνώριζαν το θύμα, εκτός από την εταιρεία security που είχε ιδρύσει μαζί με άλλα τέσσερα ακόμη άτομα το 2015, ο Γιάννης Μακρής τζόγαρε μεγάλα χρηματικά ποσά, πολλών φανατικών παικτών από την Αττική αλλά και την Μύκονο, σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος, η οποία έχει έδρα σε χώρα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Ασία, η οποία μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ανήκε στον ίδιο.

Ο Μακρής κυρίως έπαιζε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τεράστιες αποδόσεις (σύμφωνα με τις πηγές υπήρχαν εγγυήσεις ότι ήταν στημένοι αγώνες) και φυσικά τα ποσά από τα στοιχήματα πολλαπλασιάζονταν.

Μιλώντας στη “Real news, με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επιχειρηματίας από τα νότια προάστια που γνώριζε καλά το 46 χρόνο έκανε λόγο για στοιχήματα που ξεκινούσαν από 20.000 € και σε κάποια περίπτωση έφταναν το ποσό των 200.000 €.

Σύμφωνα μάλιστα με τις dikografies ο Γιαννης Μακρής τα τελευταία δύο χρόνια σύχναζε σε ένα μεγάλο κλαμπ στη Μύκονο. Ενα κλαμπ, που άνθρωποι οι οποίοι το έχουν επισκεφτεί μιλάνε για την πολυτέλεια και το ιδιαίτερο στυλ του, αλλά και για μία ιδιαιτερότητα του.

Το μαγαζί έχει πριβε χώρους, μικρά δωμάτια, όπου εκεί γίνονται ιδιαίτερες συναντήσεις και μυστικά ραντεβού, όχι γι΄αυτό που φαντάζεται ο καθένας, δηλαδή… ροζ.

Εκεί γίνονταν τα ραντεβού των ανθρώπων, που εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα, όπου οι βαλίτσες με το μαύρο χρήμα έφταναν και τα δέκα εκατομμύρια τη φορά. Εκεί συναντιόταν ο Γιαννης Μακρής με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Σουπερ Λιγκ, ενώ παρών στα ραντεβού αυτά ήταν και πολιτικός παράγοντας.

Με πληροφορίες από lykavitos.gr και dikografies

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή