Παράπονα της ΑΕΚ στην Περιφέρεια για καθυστερήσεις στην «Αγιά Σοφιά»

Print Friendly, PDF & Email
Την ανησυχία της προς τον Γιώργο Πατούλη για τις καθυστερήσεις στο κομμάτι που αφορά την Περιφέρεια για το νέο της γήπεδο εξέφρασε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ με επιστολή της, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ  της εφημερίδας αναφέρει:

“Επιστολή στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, έχει στείλει σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕφΣυν» εδώ και μερικές μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία εκφράζεται ανησυχία για τις καθυστερήσεις στα κομμάτια του project του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, που εξαρτώνται από την Περιφέρεια.

Πριν επέλθει η αλλαγή στην διοίκηση της Περιφέρειας είχαν ολοκληρωθεί από την διοίκηση της Ρένας Δούρου, όλες οι τυπικές διαδικασίες, τόσο για να προχωρήσει το έργο της υπογειοποίησης, όσο και η χορήγηση σε τρεις φάσεις, του ποσού με το οποίο επιδοτεί η Περιφέρεια, την κατασκευή μέρους του γηπέδου.

Ο Γιώργος Πατούλης στις 2 Ιουλίου, πριν αναλάβει καθήκοντα, είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο και είχε κάνει δηλώσεις στήριξης του έργου. Ωστόσο στην ΑΕΚ βλέπουν πως μπήκε Οκτώβρης και δεν έχει προχωρήσει τίποτε.

Η επιστολή είναι μεν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σε πολύ ήπιους τόνους, ωστόσο τα μηνύματα είναι σαφή. Αναφέρεται πως ναι μεν δεν έχει κανένα λόγο η ΑΕΚ να αμφισβητεί τις προθέσεις που εξέφρασε όταν επισκέφθηκε το εργοτάξιο ο Γιώργος Πατούλης, όμως επειδή έχει ήδη συμπληρωθεί ικανός χρόνος από την ανάληψη της διοίκησης από τον νέο περιφερειάρχη, δεν κρύβεται η ανησυχία για τις καθυστερήσεις των έργων που πρέπει να εκτελεστούν με ευθύνη της Περιφέρειας.

Στην επιστολή γίνεται σαφής αναφορά στο ό,τι εδώ και μήνες, δηλαδή με την διοίκηση της Ρένας Δούρου, είχαν κλείσει όλες οι τυπικές διαδικασίες και είχαν αναρτηθεί οι σχετικές αποφάσεις στην Διαύγεια, οπότε σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση. Σημειώνεται μάλιστα πως έχει ολοκληρωθεί όλο το κομμάτι των εργασιών που απαιτούταν από την πλευρά της ΑΕΚ, για να προχωρήσουν τα έργα που είναι με ευθύνη της Περιφέρειας και είναι απαραίτητα. Δηλαδή πως στην ουσία από δω και πέρα μόνο η Περιφέρεια μπορεί να προκαλεί καθυστέρηση στο έργο.

Από την ΑΕΚ, ζητούν από τον Γ. Πατούλη να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες για να δοθεί τέλος στις καθυστερήσεις και τονίζουν πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει με ίδια κεφάλαια και χωρίς δανεισμό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή