Παρέμεινε στην κορυφή ο Παπαπέτρου, σε απόσταση αναπνοής ο Τσαγκαράκης

Print Friendly, PDF & Email

Αλώβητος βγήκε ο Παπαπέτρου από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος τον βαθμολόγησε με 8,30. Αυτή η επίδοση διατήρησε τον Παπαπέτρου στην πρώτη θέση.

Θετική ήταν και η εμφάνιση του Τσαγκαράκη, ο οποίος με το 8,30 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για την επίδοσή του στο Ξάνθη – ΑΕΛ παραμένει σταθερά δεύτερος σε απόσταση αναπνοής από τον Παπαπέτρου.

Τρίτη στη σειρά ικανοποιητική απόδοση για τον Τζοβάρα, ο οποίος συνεχίζει να βελτιώνει το μέσο όρο και τη θέση του. Μετά το 8,20 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΟΦΗ – Βόλος ανέβηκε 13ος από 14ος.

Την κορυφαία του εμφάνιση για φέτος έκανε ο Βάτσιος στο Πανιώνιος – Λαμία. Βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Ηρακλή Τσίκινη και κέρδισε στη γενική κατάταξη μία θέση ανεβαίνοντας στην 21η.

Αντίθετα, ο Τάσης έχασε μία θέση στη βαθμολογία υποχωρώντας 12ος μετά το 7,90 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για την εμφάνισή του στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός.

Τη χειρότερη εμφάνιση στην 17η αγωνιστική, σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF, πραγματοποίησε ο Κουτσιαύτης. Βαθμολογήθηκε με 7,50 από τον Κώστα Ακρίδα για την επίδοσή του στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και έχασε πέντε θέσεις στην γενική κατάταξη πέφτοντας από 12ος 17ος.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή