Φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας, ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής με την «λευκή» ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη του ΟΦΗ με 3-1 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού η μάχη της παραμονής πήρε φωτιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχώρησε πλέον 14ος με 27 βαθμούς, ο ΟΦΗ έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται τώρα στη θέση του μπαράζ, ενώ από 29 βαθμούς έχουν ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη, που έχασε με 4-0 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Με τη σειρά του ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε και μαθηματικά ακολουθώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Β’ κατηγορία χάνοντας με 2-1 από τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή του σχολιάζει καυστικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, υποστηρίζει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο και αφήνει αιχμές για την διαιτησία με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Κριζμάν στο 47′ ως οφσάιντ που υπέδειξε ο δεύτερος βοηθός του Παπαδόπουλου, Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στα σημερινά αποτελέσματα.

Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας φάνηκε πια ότι έρχεται ξεκάθαρα!

Πόσο πιο αυτονόητο να γίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται τελικά στο γήπεδο…. μόνο!

Αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι πράγματι το πρωτάθλημα που θέλουν και επιδιώκουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου γενικά και της πολιτείας?!

Αν ναι, τότε λυπούμαστε!

Και μετά τα σημερινά, φυσικά από αύριο μπορεί να βγει πια και η πολυαναμενόμενη απόφαση για την τιμωρία ή …. μη του ΟΦΗ!!

Καληνύχτα σε όλους!!».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο με το ακυρωθέν γκολ και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή