Πατέρας έσφαξε την τετράχρονη κόρη του ως θυσία στον Αλλάχ

Print Friendly, PDF & Email

Ινδός πατέρας σκότωσε την τετράχρονη κόρη του για να κατευνάσει τον Θεό και έπειτα ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Σατανάς τον έβαλε να της κόψει τον λαιμό.

Ο Ναγουάμπ Αλί Κουρεσί παραδέχθηκε ότι έκοψε τον λαιμό της τετράχρονης κόρης του για να την προσφέρει ως θυσία στον Θεό κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της Ινδίας.

Ο 26χρονος σκότωσε τη μικρή την Παρασκευή, αφού πρώτα απήγγειλε στίχους από το Κοράνι.

Η αστυνομία της πόλης όπου σημειώθηκε το έγκλημα, ανέφερε ότι ο 26χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι σκότωσε την κόρη του και ότι αντιθέτως είπε στην οικογένειά του ότι μία γάτα μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατό της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Αλλά ο Κουρεσί, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, ομολόγησε τη σφαγή της τετράχρονης αφού η σύζυγός του κατέθεσε μήνυση, ανέφερε η εφημερίδα Times of India.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός πατέρας είπε ότι πήγε την κόρη του σε ένα μαγαζί για να της αγοράσει γλυκά και έπειτα της είπε ότι την αγαπάει πολύ.

Όπως αναφέρει η Indian Express, ο δράστης πρόσθεσε: «Είμαι ένας ευσεβής μουσουλμάνος και αγαπάω την κόρη μου περισσότερο από τη ζωή μου. Για αρκετές ημέρες έμενε στη γιαγιά της και επέστρεψε την Πέμπτη. Την πήγα στην αγορά και της πήρα γλυκά και φρούτα. Το βράδυ την πήγα κάτω στην αυλή, διάβασα κάποιους στίχους, την σκότωσα και έπειτα πήγα πάνω στο σπίτι για να κοιμηθώ».

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να προσφέρω στον Αλλάχ ό,τι πιο πολύτιμο είχα».

Ο Κουρεσί είπε ότι τον κυρίευσε ο Σατανάς, εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι η σύζυγος του 26χρονου βρήκε το άψυχο σώμα της κόρης τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή