Μαχαιρώθηκε οπαδός του ΟΣΦΠ στα Πετράλωνα, επιτέθηκαν σε γιατρό συνοπαδοί του

Print Friendly, PDF & Email

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η οδός Δεινοχάρους στα Πετράλωνα την Τρίτη (21/5) το βράδυ από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα περίπου 20 οπαδών του Παναθηναϊκού με μοτοσυκλέτες, κράνη και full face επιτέθηκε σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήταν εκείνη την ώρα σε καφενείο στα Πετράλωνα.

Προσέγγισαν μάλιστα τον οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού Σ.Κ. και ένας εξ αυτών τον τραυμάτισε με μαχαίρι στα πλευρά. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από 10 συνοπαδούς του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραυματισμό στη θωρακική χώρα.

Κατά την άφιξή τους στο νοσοκομείο οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπρωξαν τον εφημερεύοντα γιατρό του χειρουργικού τμήματος, διότι όπως υποστήριξαν τους μίλησε ειρωνικά με συνέπεια ο γιατρός να υποστεί κάκωση στο δάχτυλο του χεριού.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στα Πετράλωνα υπήρξαν ακόμη και ρίψεις βομβών μολότοφ με συνέπεια να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στο Κουκάκι, όπου οπαδοί του Ολυμπιακού έχοντας αναγνωρίσει οπαδό του Παναθηναϊκού πήγαν στο σπίτι του και προκάλεσαν καταστροφές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε αυτοκίνητα.

Τελικά, η κατάσταση εκτονώθηκε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή