Πειθαρχική δίωξη για δηλώσεις κατά ΕΠΟ και Σιδηρόπουλου σε Παπαϊωάννου και Κούγια

Print Friendly, PDF & Email

Πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, αλλά και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, για πρόσφατες δηλώσεις τους άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη στον Αλέξη Κούγια αφορά τις δηλώσεις του στον Metropolis κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου, ενώ αυτή του Πανουργιά Παπαϊωάννου φαίνεται πως σχετίζεται με τις δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στις οποίες μεταξύ άλλων είπε ότι “οι μεγάλες ομάδες κοιτούν να βάζουν στο χέρι την ΕΠΟ και να διοικήσουν το ποδόσφαιρο”.

Σε δυσκολότερη θέση βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, καθώς είναι υπότροπος λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για δηλώσεις του κατά του διαιτητή Λάμπρου μετά το ματς των “βυσσινί” με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Υπενθυμίζεται ότι με τις δύο νέες προσθήκες, οι πειθαρχικές διώξεις που έχουν ασκηθεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πέντε, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές σε Κούγια, Λουτσέσκου και Ροκάκη (σ.σ. πρόεδρος ΑΟΧ Κισσαμικού)

Η σχετική ενημέρωση:

“Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α. ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή