Λουτσέσου: «Η ΑΕΚ προκαλεί, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, υποστήριξε πως η ατμόσφαιρα στην εξέδρα δεν μπορεί να είναι τέλεια καθώς το πρωτάθλημα εκλάπη από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Εάν η αναμέτρηση κριθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και μιλάμε για ένα μόνο παιχνίδι: «Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Δεν έχει να κάνει με καμία από τις καταστάσεις που συνέβησαν μέσα στην σεζόν. Στον τελικό αύριο θα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της χρονιάς στην Ελλάδα, αλλά δύο ομάδες που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει αλλάξει νοοτροπία μετά τις αφαιρέσεις βαθμών και πώς το κατάφερε αυτό σε συνδυασμό με τον αυριανό τελικό: «Πάντα έλεγα την τελευταία περίοδο ότι η δουλειά των παικτών ήταν φανταστική. Το πνεύμα και η φιλοσοφία των παικτών που πηγαίναμε στο επόμενο παιχνίδι χωρίς να μας απασχολεί τίποτα. Το δείξαμε έως και το τελευταίο παιχνίδι και είχαμε τους περισσότερους αγωνιστικούς βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αύριο είναι ένας τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα κριθεί στην ηρεμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό στο παιχνίδι».

Ένα σχόλιο για τον Ισπανό διαιτητή και αν θα δώσει διαφορετικές εντολές στους παίκτες: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο μιας και δεν είναι δική μου δουλειά να μιλάω για αυτό. Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ παλεύει σε κάθε φάση και προκαλεί αρκετά. Πρέπει να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε την κάθε μονομαχία».

Για τον ορισμό του ΟΑΚΑ που είναι έδρα της ΑΕΚ: «Η ομοσπονδία έχει πάρει την απόφαση λέγοντας ότι είναι το γήπεδο ότι όλα μπορούν να ρυθμιστούν. Είμαστε εδώ να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο χωρίς να σκεφτόμαστε ότι είναι της ΑΕΚ».

Για αυτό που είπε ότι είναι δύο διαφορετικές ομάδες που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο: «Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να έχουμε την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ δεν θέλει να έχει την μπάλα και έρχεται πολύ επιθετικά στις δεύτερες μπάλες. Αυτά είναι δύο διαφορετικά ήδη παιχνιδιού».

Ότι έχει χάσει ένα ματς από τις 25 Νοεμβρίου: «Αισθάνομαι λυπημένος που χάσαμε στην Τρίπολη. Αισθάνομαι περήφανος για την δουλειά που έχουμε κάνει με τους παίκτες μας. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κλείσουμε την σεζόν. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Εάν υπάρχει ομάδα που θέλει περισσότερο το κύπελλο και θέλει να αποδείξει κάτι: «Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σήμερα καμία ομάδα. Τα έχουμε δείξει μέσα στη σεζόν. Θέλουμε να έρθουμε να παίξουμε και να σηκώσουμε το κύπελλο. Για τα παιδιά μας, τους οπαδούς μας και τον πρόεδρο μας».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου, εάν αναλογιστεί κανείς τις φετινές μεγάλες ευκαιρίες: «Δεν μπορεί να περιμένει κανείς μία τέλεια ατμόσφαιρα. Όταν περιμένεις 32 χρόνια ένα πρωτάθλημα και βλέπεις να στο κλέβουν με αποφάσεις ανθρώπων. Δεν πρέπει όμως να το κοιτάμε αυτό, αλλά να κοιτάμε μπροστά. Είμαστε εδώ με την περηφάνια μας και θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε απέναντι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει σημασία που μας πήρε έτσι το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία που με λιγότερη δουλειά κέρδισε περισσότερους βαθμούς και με λιγότερα παιχνίδια από εμάς, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή