Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Print Friendly, PDF & Email

Παρεξήγηση έγινε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου και ενός τροχονόμου για έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Καθώς επέστρεφε οδικώς ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά, τον σταμάτησε τροχονόμος σε μπλόκο της Τροχαίας έξω από τα Γρεβενά, για έναν τυπικό έλεγχο.

Εκεί ο τροχονόμος ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού που απάντησε πως ήταν αστυνομικός και έδειξε την ταυτότητά του και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής που ήταν συνοδηγός, ζήτησε με την σειρά του τα στοιχεία του τροχονόμου, καθώς φέρεται να ενοχλήθηκε που δεν τον αναγνώρισε ο τροχονόμος και θεώρησε την συμπεριφορά του απρεπή.

Ο τροχονόμος του απάντησε πως αν θέλει να τα μάθει θα πρέπει να τον ακολουθήσει στο Τμήμα της Τροχαίας, όπως και έγινε. Εκεί δόθηκαν εξηγήσεις από την μία και την άλλη πλευρά, όπως ότι δεν ήταν υποχρεωμένος ο τροχονόμος να γνωρίζει τον κ. Πετσάλνικο και ούτως ή άλλως αυτό δεν θα άλλαζε κάτι και ότι ο έλεγχος ήταν τυπικός και ίδιος προς όλους, λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε…

Σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσαγωγή του Φίλιππου Πετσάλνικου στο Τμήμα, η Αστυνομία τα διαψεύδει και κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, στην οποία δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή