"Πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση για να ξεπεραστεί το εμπόδιο με την ασφαλιστική ενημερότητα"

Print Friendly, PDF & Email

Για το θέμα που προέκυψε με την ασφαλιστική ενημερότητα, με αποτέλεσμα να ανακληθούν τα δελτία των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων, τοποθετήθηκε ο Ηρακλής, τονίζοντας ότι πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για να λυθεί το πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως το παλαιό χρέος των 650.000 € προς το Ι.Κ.Α. της διοικήσεως Παπαθανασάκη συνεχίζει και ταλαιπωρεί τον σύλλογό μας.

Ενώ υπάρχει διακανονισμός, πιστοποίηση και διαβεβαίωση του διαχειριστή ιδιωτικού χρέους, του αρμόδιου Υπουργείου Οικονομικών, ο διευθυντής του καταστήματος Ι.Κ.Α. Κατερίνης αρνείται να εκδώσει Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας για την νέα ΠΑΕ επικαλούμενος και μόνο το παλαιό χρέος της ΠΑΕ κατά την τελευταία τετραετία.

Πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση σε συνεργασία και συνεννόηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού, τον διαχειριστή ιδιωτικού χρέους, τον διοικητή Ι.Κ.Α. Ελλάδος όπως ξεπεραστεί το ανέλπιστο αυτό εμπόδιο και εντός των προσεχών ημερών να έχουμε την έκδοση των νέων δελτίων συμμετοχής των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here