Πνευματιστής μαντεύει το pin του παρουσιαστή ζωντανά στην TV! (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ο mentalist Lior Suchard συγκλόνισε με τις υπερφυσικές του δυνάμεις τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους του δημοφιλούς βρετανικού τηλεοπτικού μαγκαζίνο «Good Morning Britain».

Ο πνευματιστής τούς είπε πως θα μπορούσε να διαβάσει το μυαλό τους, αποδεικνύοντας τις ικανότητές του. Έβαλε τον Πιρς Μόργκαν να μετρήσει ως το δέκα πριν του αποκαλύψει τα δύο πρώτα ψηφία του μυστικού κωδικού πρόσβασης του κινητού του τηλεφώνου, με τον παρουσιαστή να μένει «παγωτό»!

Τα υπόλοιπα ψηφία τού τα έδειξε γραπτά, ώστε να μην αποκαλυφθεί στην τηλεόραση το pin του. «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται κάτι, χρησιμοποιούν υποσυνείδητα μηνύματα και μη λεκτική επικοινωνία», είπε ο Suchard, αναγκάζοντας τον Μόργκαν να παρατηρήσει: «Τον θέλω δεμένο! Δεν τον θέλω πουθενά κοντά στο pin μου. Πρέπει να τον συλλάβουμε και να τον απομακρύνουμε με αλυσίδες»!

Αλλά και η παρουσιάστρια Susanna Reid έπεσε θύμα της μαγείας του, καθώς μάντεψε σωστά πως εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν τη γάτα της. Και είχε ποστάρει μάλιστα και στο Instagram τη φωτογραφία μιας γάτας πριν από μία ώρα, τόσο σίγουρος ήταν για το τι θα σκεφτόταν η παρουσιάστρια μία ώρα αργότερα.

Αυτά έκανε ο πνευματιστής των διασημοτήτων ζωντανά στην τηλεόραση, αφήνοντας άπαντες με το στόμα διάπλατα ανοιχτό…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή