Ποδοσφαιριστής στην Ιταλία σκηνοθέτησε την απαγωγή του από το γήπεδο

Print Friendly, PDF & Email

Αποχαιρετισμοί σε συμπαίκτες και αντιπάλους με κλάματα, χειροκρότημα από τους οπαδούς, έντονη συγκίνηση και ένα «ευχαριστώ» για τα όσα έζησαν στα γήπεδα. Έτσι συνήθως αποχωρούν από την αγωνιστική δράση όσοι αποφασίζουν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

Όχι, όμως, όλοι! Αυτά είναι… πεζά για τον Ιγκνάτσιο Μπαρμπαγκάλο, έναν ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ιταλία, ο οποίος ήθελε να πει «αντίο» στην αγωνιστική δράση με ένα δικό του, ξεχωριστό και εντελώς σουρεάλ τρόπο.

Με το παιχνίδι της ομάδας του να φτάνει στο 85ο λεπτό, ο ήρωάς μας γίνεται αλλαγή από τον προπονητή του. Σύμφωνα με το Fox Sports Italia, αυτή ήταν και η τελευταία του εμφάνιση με την Τσιτά ντι Βιαγκράντε, που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος στη Σικελία. Για να έχει ο κόσμος να τον θυμάται, σκηνοθέτησε την απαγωγή του με ελικόπτερο, το οποίο μπήκε στο γήπεδο και κάποιοι άνδρες με κουκούλες στο πρόσωπο τον άρπαξαν με τη βία.

Αργότερα αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει κάτι εντυπωσιακό στην αποχώρησή του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συγκίνησε τους επιτελείς του ποδοσφαίρου στη Σικελία, οι οποίοι τιμώρησαν τη Βιαγκράντε με 200 ευρώ πρόστιμο -που θα πληρώσει ο Μπαρμπαγκάλο- για διακοπή του αγώνα, ενώ ο ίδιος δεν θα μπορεί να παίξει ξανά μπάλα μέχρι τα τέλη Μαΐου, κάτι που δεν τον πειράζει, γιατί έτσι κι αλλιώς αποσύρθηκε.

Ο Μπαρμπαγκάλο, είναι γνωστός στη Σικελία για τις πλάκες που κάνει, αλλά πλέον έγινε ξακουστός και εκτός των… στενών συνόρων της περιοχής και της Ιταλίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή