Προανήγγειλε εκκαθαρίσεις ο Ουζουνίδης, προς την έξοδο Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (27/11) αγώνα με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχει πάρει η ΑΕΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το αν οι αποφάσεις που έχει πάρει θα φανούν στην αποστολή για το αυριανό ματς: «Το κλαμπ έχει πάρει αποφάσεις. Ήταν να τις πάρουμε πιο μετά αλλά αφού μείναμε πίσω τις πήραμε πιο νωρίς. Ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο λόγο είτε είναι καλά είτε άσχημα τα πράγματα. Περίμενα καλύτερα πράγματα από την ομάδα και αυτή την περίοδο δεν είμαστε καλά. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι και πρέπει να τους αναλύσουμε. Από την στιγμή που έγιναν συζητήσεις και δεν υπήρξε συμφωνία αποφασίστηκε να ετοιμάσουμε τη συνέχεια της ομάδας. Θα φανεί και στο γήπεδο αυτό, ναι».

Για την ανακοίνωση της Original: «Το σημαντικό είναι να λειτουργήσουμε όλοι και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως κλαμπ. Αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος για όλους μας αλλά όσοι είμαστε εκεί θέλουμε το καλό της ομάδας. Όσα ειπώθηκαν για τα παιδιά δεν σημαίνει ότι αυτά μόνο φταίνε. Δεν κρύβομαι, υπάρχει ευθύνη και σε μένα. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα και να πάρω αποφάσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα αλλά άπαξ και συζητήσαμε και δεν συμφωνήσαμε ήταν καλύτερα το κλαμπ να πάρει αποφάσεις. Από εκεί και πέρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Κατόρθωσε πέρσι να πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο και δεν πρέπει να το αφήνουμε αυτό στην άκρη. Πρέπει όμως ως ομάδα να κοιτάς το μέλλον και να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είχες».

Από τις δηλώσεις του Ουζουνίδη εξάγεται το συμπέρασμα πως οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Σιμόες βρίσκονται πλέον σε δυσμενή θέση σε ό,τι αφορά στο μέλλον τους στην ΑΕΚ, δεδομένου ότι στους τρεις ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε ονομαστικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία που έκανε στην ομάδα την Κυριακή (25/11).

Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι και οι τρεις έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Αγιαξ.

Ασφαλώς με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση των τριών ποδοσφαιριστών, αν δηλαδή θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα και αποφασίσουν να αποδεχθούν την ανανέωση του συμβολαίου τους με τους όρους που προτείνει η ΑΕΚ ή θα ψάξουν για άλλη ομάδα τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή