''Προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα πούλησαν εκδούλευση στους αντίπαλους οπαδούς''

Print Friendly, PDF & Email

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έδωσε εντολή για την διάθεση εισιτηρίων και την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από την πρώτη στιγμή, είχε τονίσει κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς, αναλαμβάνοντας η ίδια το κόστος από την απώλεια εσόδων και αναγνωρίζοντας ότι η απόφαση να μην λειτουργούν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα, θα άφηνε δυστυχώς εκτός γηπέδου και κάποιους από τους οπαδούς της ομάδας μας.

Κρίναμε πως αυτό ήταν και το ενδεδειγμένο μέτρο, προκειμένου να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν για την ασφάλεια των δικών μας φιλάθλων. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι η θύρα 2 του γηπέδου μας είναι και αυτή που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο όγκο φιλάθλων μας, πολλοί εκ των οποίων συνοδεύονται από τις οικογένειές τους.

Κάποιοι όμως, προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα, αποφάσισαν πως έπρεπε να καταστρατηγήσουν όλους τους νόμους και τους κανόνες και να πουλήσουν εκδούλευση στους αντίπαλους οπαδούς, τοποθετώντας τους ακριβώς σε αυτή τη θύρα. Με εισιτήρια που πάρθηκαν από Πανιώνιους, που αδιαφόρησαν για το αν η κίνησή τους αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους υπόλοιπους.

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από το σύλλογο και τις αποφάσεις της διοίκησής του και παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του;

Ποιοι είναι αυτοί που σπέρνουν τι διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων μας;

Μήπως είναι αυτοί για τους οποίους έχουν μέχρι στιγμής πληρώσει πρόστιμα ύψους 400 και πλέον χιλιάδων τα τελευταία χρόνια;

Καμία δημοσίευση για προβολή