Προς αναβολή τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 1

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ ήδη με αφορμή τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα και τη ματαίωση των καρναβαλιών, έχει αρχίσει η συζήτηση περι αναβολής των αθλητικών διοργανώσεων ή διεξαγωγής τους χωρίς θεατές, αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι η αναβολή των πλεί οφ και πλέι άουτ της Super League 1, που έχουν προγραμματιστεί ν’ αρχίσουν στις 7 Μαρτίου.

Η αναβολή δεν έχει να κάνει με τον κορωνοϊό αλλά με την αδυναμία επικύρωσης της βαθμολογίας λόγω της εκκρεμοδικείας που υπάρχει και αφορά την υπόθεση “ΠΑΟΚ – Ξάνθης”.

Οι υποθέσεις με βάση το πόρισμα της ΕΕΑ έχουν συζητηθεί σε πρώτο βαθμό αλλά ακόμα δεν έχει βγει απόφαση. Αλλά ακόμα κι αν εκδοθεί απόφαση την επόμενη εβδομάδα, δεν θα είναι τελεσίδικη και είτε οι δύο καταγγελλόμενες ΠΑΕ είτε η καταγγέλλουσα ΠΑΕ Ολυμπιακός, είτε πιθανόν κάποια άλλη (π.χ. ΑΕΛ, Πανιώνιος) θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Επομένως ο χρόνος της μίας εβδομάδας δεν αρκεί για να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις κάτι που σημάινει ότι τα πλει οφ και πλέι άουτ θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή