Προς αναβολή το ντέρμπι αιωνίων σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Την προσεχή Κυριακή (17/03), έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 17:00 στο ΣΕΦ, ο αγώνας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League και στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, το ποδοσφαιρικό ντέρμπι “αιωνίων” Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Όμως, όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, ένα από τα δύο παιχνίδια θα αναβληθεί, με την οριστική απόφαση να λαμβάνεται κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (13/03).

Η αναβολή οφείλεται σε έγγραφο της αστυνομίας που υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αστυνομεύσει και τους δυο αγώνες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στο μπάσκετ, διότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τηρήσει τα λεγόμενά του και δεν “κατέβει” εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές και παραταχθεί στο γήπεδο μόνο ο Παναθηναϊκός, η αστυνομία φοβάται εκτεταμένα επεισόδια και θέλει να έχει συγκεντρωμένες τις δυνάμεις της.

Για το θέμα είναι ενήμερος ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδης, ο οποίος περιμένει από την αστυνομία περισσότερες διευκρινίσεις, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και η επιστολή που θα στείλει η ΔΕΑΒ, προς την αστυνομία, πριν κάνει την εισήγησή της στον αρμόδιο υπουργό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή