Προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων οπαδών του Ολυμπιακού με την Αστυνομία!

Print Friendly, PDF & Email

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα Παναχαϊκή – Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ο διαιτητής Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση, διότι η ατμόσφαιρα βάρυνε επικίνδυνα από ρίψη δακρυγόνων.

Δίχως να έχει διευκρινιστεί η αιτία, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα για το β’ μέρος, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και μίας διμοιρίας των ΜΑΤ. Αμεσα τα αίματα άναψαν, τα επεισόδια πήραν άσχημη τροπή και η Αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν πετώντας καρέκλες.

Στις εξέδρες υπήρξε έντονη κινητικότητα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αλλάζουν θέση και πολλούς φιλάθλους να αποχωρούν άρον άρον με τα παιδιά τους από το γήπεδο καθώς τα δακρυγόνα βάρυναν την ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι δημιουργήθηκε ένταση και εκτός γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος βλέποντας ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν μπορούν να αναπνεύσουν διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση. Μάλιστα χαρακτηριστική είναι η εικόνα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος καθώς δυσκολεύτηκε να αντέξει την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση ξεκίνησε ύστερα από 15 λεπτά διακοπής με το σκορ στο 0-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή