Πρόεδρος Νίκης Αγκαθιάς: «Έγινε πόλεµος, είχαν κροτίδες µπορεί στιλέτα και σιδερογροθιές»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Αριστείδης Ματσούκας µίλησε στο Metropolis 95.5 µε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα, για τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι και έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για τραυματισμό γυναικόπαιδων.


Μεταξύ άλλων είπε:
«Μιάμιση ώρα νωρίτερα πήγα στο γήπεδο, καλωσόρισα τους ανθρώπους του Αγροτικού και µου ζήτησαν ευθέως 30 προσκλήσεις για τους οργανωμένους φιλάθλους τους. ∆εν είναι χθεσινό φαινόμενο. Υπήρχε ένα καζάνι που έβραζε. Το γνώριζαν αυτό οι υπεύθυνοι του Αγροτικού. Μιλάμε για χούλιγκαν και αποβράσματα της κοινωνίας. Ήρθαν στην Αγκαθιά µε λεωφορείο. Και δεν χρειάστηκαν τις προσκλήσεις για να µπουν µέσα. Έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν µέσα µε όλα τα αντικείμενα που είχαν πάνω τους. Η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Έγινε πόλεµος, είχαν κροτίδες µπορεί και στιλέτα και σιδερογροθιές. Ήρθαν σε µια ομάδα, η οποία έχει νοικοκύρηδες φιλάθλους, κόσµο µε γυναικόπαιδα. Αυτοί οι κύριοι στο 19′ χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, σε κλάσματα του δευτερολέπτου έσπασαν τα κάγκελα και άρχισαν να χτυπούν αλύπητα όποιον έβρισκαν. Είµαι 62 χρονών, δεν το έχω βιώσει ποτέ στη ζωή µου. Έσπασαν κιγκλιδώματα και χτυπούσαν παιδιά και γυναίκες. Δημιουργούν προβλήματα σε κάθε παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Είναι λυπηρό για το ποδόσφαιρο αυτό που έγινε».

«Λάθος χειρισμός από την αστυνομία»

Τη δική του διάσταση στα γεγονότα της Αγκαθιάς έδωσε από την πλευρά του Αγροτικού Αστέρα ο αντιπρόεδρος Νίκος Διακάκης, ο οποίος µίλησε επίσης στο Metropolis 95.5 και επέρριψε την ευθύνη στην αστυνομία. «Ως σωματείο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα µε τη διοίκηση της Αγκαθιάς. Υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα είναι η αστυνομία. Θα έπρεπε να τους ελέγξει. Από τη στιγµή που είχαν συμβεί πέρσι χαμηλής κλίμακας επεισόδια, έπρεπε να τους έβαζαν σε ξεχωριστό χώρο και όχι στην ίδια κερκίδα. Υπήρξαν λάθος χειρισμοί. Εµείς επανειλημμένα τους έχουμε κάνει συστάσεις. ∆εν μπορούμε να πάρουμε τον νόµο στα χέρια µας, όμως. Κανένα µέλος δ.σ. καµιάς ομάδας δεν µπορεί να το κάνει αυτό. Υπεύθυνα είναι τα αρμόδια όργανα», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή