Πρώην "κουνελάκι" του Playboy κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Αλλαγή επαγγέλματος για την εκρηκτική Άβα Καραμπάτιτς, η οποία από «κουνελάκι» του Playboy αποφάσισε να «κατέβει» στην πολιτική σκηνή της Κροατίας. Το δίμετρο μοντέλο ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητη υποψήφιος και στόχος είναι να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας!

Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι «γιατί νιώθω απογοητευμένη με τους πολιτικούς και την κατάσταση που επικρατεί», ενώ κάποιες από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης, η απαγόρευση αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης και η αποποινικοποίηση της πορνείας, ώστε το κράτος να κερδίζει από τις ιερόδουλες μέσω των φόρων που θα καταβάλλουν.

H 31χρονη τηλεπερσόνα ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία μέσω social media, όπου ποστάρει φωτογραφίες της στην παραλία και γράφει «Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω τόση στήριξη στο Instagram και σας ευχαριστώ. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου».

Δεν μπορώ να βλέπω άσχημα πράγματα να συμβαίνουν στη χώρα μου, είναι σαν να είμαστε τυφλοί με υγιή μάτια. Οι νέοι μας φεύγουν και οι γεννήσεις μειώνονται».

Η Καραμπάτιτς περιμένει, όπως είπε, να γίνει αντικείμενο σχολίων αλλά νιώθει έτοιμη να γίνει η επόμενη ηγέτιδα της χώρας. Και σε όσους πιστεύουν ότι στερείται γνώσεων, η Άβα διαβάζει το βιογραφικό της: «Είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, έπαιξα σε ταινία που προβαλλόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της υποκριτικής έγινα και ζωγράφος».

Υποσχέσεις για αποποινικοποίηση της πορνείας και της κάνναβης

Η Καραμπάτιτς έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας στη χώρα υποστηρίζοντας ότι έτσι θα τονωθεί η κροατική οικονομία από τη φορολόγηση των ιερόδουλων, που θα νιώθουν και πιο ασφαλείς. Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

«Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν πολλά σχόλια από τρολς γιατί είμαι ανερχόμενο αστέρι, αλλά αγνοούν την πνευματική μου πλευρά καθώς είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, πρωταγωνίστησα σε ταινία που παιζόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της Υποκριτικής έγινα και ζωγράφος» έγραψε το πρώην μοντέλο του «Playboy». Και συνέχισε: «Φυσικά, δεν είναι και τόσο σημαντικές οι καλλιτεχνικές μου ικανότητες. Εκείνο που μετρά είναι το νέο καθεστώς μου, το καθεστώς της Άβα».

Πηγή: ethnos.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή