Πρώτη ήττα για τον Πανιώνιο, ιστορική νίκη στο σπίτι της η Λαμία

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πανιώνιος έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά η νίκη (1-0) πήγε στη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας στη φυσική της έδρα σε επίπεδο Super League.

Η αναμέτρηση, που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Super League, ήταν ιστορικής σημασίας για τη Λαμία καθώς πρώτη φορά έπαιξε εντός του νομού παιχνίδι στην κορυφαία κατηγορία. Υπενθυμίζεται ότι τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ τα έδωσε στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αλλά πήρε και τη νίκη με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής του Μπλάζιτς στο 78′. Κορυφαίοι πάντως για τους νεοφώτιστους ήταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που πραγματοποίησε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων και ο στόπερ Αναστασιάδης που αποσόβησε βέβαιη παραβίαση στο 7′ με προβολή προ της γραμμής εστίας έπειτα από πλασέ του Σπιριντόνοβιτς.

Σημειώνεται ότι ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκιοατά.

Οι «κυανέρυθροι», που σπατάλησαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τον Γεσίλ και τον Σπιριντόνοβιτς, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Η Βαθμολογία
ΑΕΚ 13
ΠΑΟΚ 12
Πανιώνιος 11
Ατρόμητος 10
Λεβαδειακός 10
Ξάνθη 9
Ολυμπιακός 8
Παναιτωλικός 8
Λαμία 7
Παναθηναϊκός 6
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Πλατανιάς 6
Αστέρας Τρίπολης 6
Κασσιόπη 5
ΑΕΛ 3
Απόλλων Σμύρνης 2

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή