Π. Κόκκαλης: «Ο κ. Μαρινάκης καλύτερα να μετράει τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού»

Print Friendly, PDF & Email

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές με τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real FM να πυροδοτεί νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολίαστες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος έχει αναρτήσει στο twitter αιχμηρά ποστ από δημόσιες τοποθετήσεις του για την στάση που τηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μιλώντας στον RealFm ο Πέτρος Κόκκαλης είπε χαρακτηριστικά: «Να είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Καλή καρδιά! Ο καθένας κρίνεται από την προσωπική του ιστορία. Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ψεύτης είναι και αγράμματος και ανιστόρητος».

Φιλοξενούμενους στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλλη Διάσταση», ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε εκ νέου με σκληρές εκφράσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη υποστηρίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι ολετήρας της δημοκρατίας: «Ο Ολυμπιακός σταμάτησε να είναι ένα φολκλόρ πανηγύρι. Στην προσπάθεια του εκσυγχρονισμού του Ολυμπιακού ξόδεψα 17 χρόνια από τη ζωή μου. Ο κ. Μαρινάκης καλύτερα να μετράει τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και ας μην ασχολείται μαζί μας. Αν ο κ. Μαρινάκης φαντάζεται ότι κάποιος ψηφίζει με βάση την ομάδα του είναι δικαίωμά του, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο κ. Μαρινάκης λειτουργεί ως ολετήρας της δημοκρατίας. O κ. Μαρινάκης αρέσκεται στις επιθέσεις και αυτό τον χαρακτηρίζει. Δε ξέρει ούτε πόσο κόστισε το κλιματιστικό που αγόρασε για τη Νέα Δημοκρατία. Τον εξόργισε ότι δεν ήμουν υποτακτικός απέναντί του. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που σκέφτηκε την απασχόλησή μου. Είναι ωστόσο ψεύτης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή