Ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να παίζει Μάικλ Τζάκσον

Print Friendly, PDF & Email

Στον απόηχο του «Leaving Neverland», ο ραδιοφωνικός σταθμός «Easy 97,2» ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να μεταδίδει τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον.

Ο σταθμός έγραψε στο Facebook: «Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη».

Τα like ήταν πολλά, αλλά πολλά ήταν και τα αρνητικά σχόλια για την ανακοίνωση του σταθμού με έδρα στο Μαρούσι. Αν και κάποιοι επικρότησαν την απόφαση αυτή, υπήρξαν και σχόλια δυσαρέσκειας.

Μάλιστα στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση δηλώνουν πως θα μποϊκοτάρουν τον σταθμό και δεν θα τον ξανακούσουν, καθώς έλαβε την απόφαση στηριζόμενος σε στοιχεία από ένα ντοκιμαντέρ και όχι κάποια απόφαση δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN, αρκετά ραδιόφωνα στη Νέα Ζηλανδία σταμάτησαν να μεταδίδουν κομμάτια του Μάικλ Τζακσον, ανάμεσά τους και το δίκτυο MediaWorks.

Παράλληλα το CBC μετέδωσε πως στον Καναδά, τρεις μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Μόντρεαλ, επίσης απαγόρευσαν τη μετάδοση κομματιών του καλλιτέχνη μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει κατηγορίες για σεξουαλική αποπλάνηση ανηλίκων με δράστη τον Μάικλ Τζάκσον.

Κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Αυστραλία έχουν επίσης ανακοινώσει πως τραγούδια του Τζάκσον είναι πλέον στη «μαύρη λίστα» τους, όπως έγινε επίσης και με ραδιόφωνα του Άμστερνταμ και της Νορβηγίας.

ΠΗΓΗ: lifo

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή