Σάλος με βίντεο που δείχνει παίκτες της Αρσεναλ να εισπνέουν «hippy crack»

Print Friendly, PDF & Email

Βίντεο που εμφανίζει παίκτες της Αρσεναλ σε πάρτι, παρουσίασε η αγγλική εφημερίδα «Sun». Τους δείχνει να πίνουν βότκα και σαμπάνια αξίας άνω των 2.000 ευρώ κάθε μπουκάλι, φθάνοντας σε έναν λογαριασμό κοντά στα 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι κάποιοι φαίνονται ότι εισπνέουν το «hippy crack», ένα είδος «αερίου γέλιου». Αυτή η ουσία είναι οξείδιο του αζώτου και, παρόλο που δεν είναι παράνομο να το αγοράζει κάποιος ενήλικας στην Αγγλία, είναι παράνομο να πωλείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Αυτό το φάρμακο έγινε  διάσημο στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από λίγα χρόνια.

Στο βίντεο, καταγράφονται σκηνές από το πάρτι τον Αύγουστο. Φαίνονται οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Ματέο Γκουεντζούτζι, Σιντ Κολάσινατς και Μεσούτ Οζίλ να καταναλώνουν την ουσία. Επίσης μαζί τους είναι οι Μιχταριάν και Μουστάφι, χωρίς όμως να κάνουν το ίδιο.

Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος έχει προειδοποιήσει ότι θα λάβει μέτρα: «Θα μιλήσουμε στους παίκτες γι΄ αυτό το περιστατικό και θα θυμηθούν τις ευθύνες τους ως εκπρόσωποι του συλλόγου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή