Σαββίδης: «Έχει ξεκινήσει η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο 1st Business Conference της ΠΑΕ που διεξάγεται στο Μακεδονία Παλλάς, ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση για κατασκευή νέου γηπέδου στην Τούμπα, τόνισε στόχος του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτο σε όλα τα επίπεδα, ενώ υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα είναι φέτος πιο ανταγωνιστικό διότι «έχει ξεκινήσει η εξυγίανση».

Η αρχική τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη:

“Η μοίρα με έφερε έτσι να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Η τύχη με έφερε στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πια δεν έχει χρέος, πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί ένα νέο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και από πλευράς Μάνατζμεντ, οργάνωσης, υποδομών, εξέλιξης στις ακαδημίες, και στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο από πλευρά του μάνατζμεντ και αυτό αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρω. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών της διαφήμισης του ποδοσφαίρου τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκόσμια».

Για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέφερε: “Στις σημερινές συνθήκες το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπεράσει τις αρρώστιες του και να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα, να πάει σε άλλο επίπεδο εξέλιξης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει ήδη οι αλλαγές και παρακολουθούμε πως έχει ξεκινήσει η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με καινούργιους διαιτητές και ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτό ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ. Ήδη βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε πετύχει όλους τους στόχους ακόμα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά πάντα θα επιμένουμε να εφαρμόζονται οι κανόνες στο ποδόσφαιρο”.

Για το Συνέδριο: “Ελπίζω οτι οι σημερινές ιδέες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις διαδικασίες της οργάνωσης του συλλόγους πιο γρήγορες. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο μάρκετινγκ που θα επηρεάσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προφανώς ο αθλητισμός δεν υπάρχει χωρίς χορηγούς αλλά και και οι χορηγοί χωρίς αθλητισμό. Όλα αυτά κάνουν το ποδόσφαιρο ένα ισχυρό εργαλείο και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το πως επηρεάζει την κοινωνία”.

Δείτε το video με την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή