Σεμινάριο για το ντόπινγκ από την Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ σε συνεργασία το ΕΣΚΑΝ

Print Friendly, PDF & Email

Η Ιατρική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), διοργανώνει την Παρασκευή 12 Απριλίου ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα το ντόπινγκ.

Στο σεμινάριο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι γιατροί των ΠΑΕ της Super league και της Football League και σκοπός της διοργάνωσής του είναι να συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση των ιατρικών επιτελείων των ομάδων, των αρμόδιων ιατρών και στη συνέχεια των ποδοσφαιριστών για όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Στη θεματολογία του σεμιναρίου περιλαμβάνονται η λεπτομερής πληροφόρηση των συμμετεχόντων για τους υφισταμένους κανονισμούς κατά του ντόπινγκ και τις διατάξεις του κανονισμού αδειοδότησης, η ενημέρωση τους σχετικά με την εκπαίδευση των ιατρών στην Ελλάδα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ιατρών των ΠΑΕ και των συναδέλφων τους-μελών του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων, αναφορικά με τις πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτύξουν θεματικές ενότητες και ειδικές παρουσιάσεις οι κ.κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος-πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ και αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Βασιλική Παπούλια-Μέλος του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, Γεώργιος Γάλλος-Υπεύθυνος Ελέγχου Ντόπινγκ, Γιώργος Δημητρίου-Διευθυντής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. και Γιώργος Γκοδόλιας-Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της UEFA και Υπεύθυνος ιατρός των Εθνικών Ομάδων/Ε.Π.Ο.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδί (12.00-15.00).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή