«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από την Σπάρτη, άψογη η φιλοξενία μας»

Print Friendly, PDF & Email

Την απάντησή του στην Σπάρτη έδωσε ο Αιγινιακός, χαρακτηρίζοντας «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα περί επίθεσης από μπράβους, ενώ σημειώνει ότι όλα γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε σε διαφορά σάιτ ότι δήθεν παίκτες της Σπάρτης χτυπήθηκαν από μπράβους. Δηλώνουμε ότι αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που συνέβη πραγματικά είναι ότι ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης Ράνος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προκαλούσε συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους δικούς μας ποδοσφαιριστές και στο τέλος του αγώνα πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, ήρθε σε αντιπαράθεση με φιλάθλους από την κερκίδα, κάνοντας απειλητική κίνηση προς το μέρος των φιλάθλων. Ταυτόχρονα τους έβριζε τότε και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό, προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε και με παρούσα την αστυνομία, να μην επιτεθεί στους φιλάθλους.

Ακούγοντας τις φωνές από τα αποδυτήρια οι συμπαίκτες, νομίζοντας ότι γίνεται φασαρία, βγήκαν και επιτέθηκαν, χωρίς να ξέρουν ότι εμείς τον συγκρατούμε. Εκεί υπήρξαν σπρωξίματα και προπηλακισμοί εκατέρωθεν και εκεί έληξε κιόλας. Ποτέ δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό στην έδρα μας, πάντα η φιλοξενία μας είναι άψογη και όλα αυτά λέγονται για δημιουργία εντυπώσεων και για να περάσει σε δεύτερη μοίρα η τεράστια νίκη μας. Η αποστολή της ομάδας της Σπάρτης αναχώρησε από το γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα και κάνοντας χειραψίες με παίχτες και παράγοντές μας.

Με εκτίμηση, ΠΑΕ Αιγινιακός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή