Σε αναζήτηση τηλεοπτικού φορέα για τα ματς της Ελπίδων βρίσκεται η ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού φορέα για την αποκλειστική εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Εθνικής Ελπίδων στο πλαίσιο της διοργάνωσης του UEFA Euro 2021 βρίσκεται η ΕΠΟ με σχετική της ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων, στα πλαίσια της διοργάνωσης UEFA 2021.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας επισήμων αγώνων της Εθνικής Ομάδος Ποδοσφαίρου των Ελπίδων, στα πλαίσια της διοργάνωσης UEFA 2021.

Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 16η Απριλίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η προσφορά των ενδιαφερομένων οφείλει είναι συντεταγμένη και να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά και τα λοιπά στοιχεία που αναφέρονται στους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης, οι οποίοι παρέχονται από την Ε.Π.Ο. Πάρκο Γουδή 115 10 Αθήνα τηλ. 210 9306000».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή