Σε ανοικτή γραμή με τη Nova για τα τηλεοπτικά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αρχίσει τις διεργασίες για το Liga TV, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει το σενάριο να παραμείνει στη NOVA.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Live Sport, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ουδέποτε διέκοψαν τον δίαυλο επικοινωνίας τους με τους εκπροσώπους του συνδρομητικού καναλιού και διατηρούν ακόμα ανοιχτή γραμμή.

Η σύμβαση του Παναθηναϊκού με τη NOVA λήγει τον Ιούνιο, όμως περιλαμβάνει τον όρο που του δίνει τη δυνατότητα να «ισοφαρίσει» οποιαδήποτε άλλη πρόταση κατατεθεί στην ομάδα από άλλον τηλεοπτικό πάροχο.

Η πρώτη και πιο σημαντική εκκρεμότητα αφορά την διεξαγωγή των πλέι οφ. Πέρυσι η NOVA εξασφάλισε τη μετάδοση των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα αντί 5,4 εκατ. ευρώ, αλλά αν δεν διεξαχθούν τα playoffs θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα που θα ικανοποιεί αμφότερες, είτε με συμβιβασμό, είτε δικαστικώς.

Πάντως, οι επαφές γίνονται σε καλό κλίμα και υπάρχει η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στη Nova, εφόσον τα βρουν στα χρήματα του νέου συμβολαίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή